Αυτή είναι η προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντιάλ!

Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των 30 ποδοσφαιριστών που αποτελούν την προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Την Δευτέρα θα ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στη λίστα του Φερνάντο Σάντος υπάρχουν… εκπλήξεις με παίκτες όπως οι Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Καράμπελας και Νίκος Καρέλης. Απ΄την άλλη, ο Σωτήρης Νίνης “πλήρωσε” την κακή χρονιά που έκανε με τον ΠΑΟΚ και θα λείψει από το μεγάλο… ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, όπως και Δημήτρη Σιόβα, που μόλις επέστρεψε από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα ανακοινωθεί από τον κ. Σάντος την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites”.

Αναλυτικά η λίστα:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Κιέβο Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...