Αυτή είναι η πιο σέξι απόχρωση eyeliner για το καλοκαίρι -Και δεν είναι το μαύρο

eyeliner-elsa-hosk-beauty-woman-girl

Είναι ρετρό, είναι sexy, δημιουργεί γατίσιο βλέμμα, τονίζει τα μάτια… ο λόγος φυσικά για το eyeliner.

Ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ, το οποίο είτε θα το λατρεύεις και θα το φοράς μανιωδώς είτε που δε θα θες ούτε να το βλέπεις.

Οι γυναίκες, ωστόσο, που το χρησιμοποιούν καθημερινά δύσκολα το αποχωρίζονται. Μάλιστα, δεν είναι λίγες εκείνες που το χρησιμοποιούν σε κάθε makeup look.

Εκτός από το μαύρο, υπάρχουν ακόμη πολλές επιλογές. Όποια απόχρωση και να φανταστείτε πιθανότατα να υπάρχει στην αγορά.

Ανάμεσα σε αυτές και το καφέ. Ένα χρώμα που ανήκει στις γήινες αποχρώσεις, ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να δημιουργήσει σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς να είναι «αυστηρό».

Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με το μαύρο, το καφέ eyeliner δεν είναι τόσο dark, τόσο «σκληρό» -όπως συνηθίζουμε να λέμε στον κόσμο της ομορφιάς- και τονίζει διακριτικά και γλυκά το πιο sexy χαρακτηριστικό του προσώπου, τα μάτια μας.

Το καφέ eyeliner ταιριάζει με κόκκινα χείλη, με burgundy, με απαλά πορτοκαλί ή κοραλί που είναι must για το καλοκαίρι, αλλά και με οποιοδήποτε nude, δημιουργώντας το απόλυτο natural makeup look.

Είναι μία απόχρωση ιδανική για μεσογειακές γυναίκες, που χαρακτηρίζονται για τη σταρένια τους επιδερμίδα, όμως ταιριάζει εξίσου και σε όσες έχουν πιο ανοιχτή, καθώς κάνει αντίθεση.

Για να το απογειώσετε συνδυάστε το με μαύρη ή καφέ mascara -για πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Τονίστε το βλέμμα σας με καφέ eyeliner και δείτε αμέσως τη διαφορά σε σχέση με το μαύρο. Παρατηρήστε πόσο πιο soft, γλυκό και απαλό είναι το αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο το βλέμμα να χάνει τη δυναμική του. Μάλιστα, είναι τέλειο για πρωί και βράδυ.

Παρακάτω επιλέξαμε αγαπημένα καφέ eyeliner που σας προτείνουμε να εντάξετε άμεσα στο νεσεσέρ σας. Είναι όλα τεσταρισμένα, βάφουν με ένα πέρασμα, στεγνώνουν άμεσα, ενώ το χρώμα τους μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Maybelline
NYX
MAC Color Excess
Max Factor Mssterpiece
Benefit
Byredo

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *