Αυτές είναι οι 12 πιο σεξουαλικά «χορτάτες» χώρες

autes-einai-oi-12-pio-seksoualika-xortates-xwresΜπορεί η Νέα Υόρκη να είναι η πατρίδα του Sex and the city, όμως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Η Αμερική δεν συμπεριλαμβάνεται KAN στη λίστα των 12 χωρών, των οποίων οι κάτοικοι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, η οποία καταρτίστηκε ύστερα από έρευνα της Durex.

Σύμφωνα με την έρευνα σεξουαλικού wellbeing, στην οποία συμμετείχαν περίπου 26.000 άνθρωποι από 26 διαφορετικές χώρες (ηλίκίας από 16 χρονών και πάνω), η χώρα που απολαμβάνει περισσότερο το σεξ είναι η Ελβετία!

Στη σχετική λίστα, των 12 πιο ευτυχισμένων ερωτικά χωρών, που κρύβει εκπλήξεις δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει τη Γαλλία αλλά χώρες όπως η Ινδία ή η Κίνα, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, και μάλιστα στην αρκετά ψηλή πέμπτη θέση!

Αναλυτικά οι 12 πιο ευτυχισμένες ερωτικά χώρες είναι: 1. Ελβετία, 2. Ισπανία, 3. Ιταλία, 4. Βραζιλία, 5. Ελλάδα, 6. Ολλανδία, 7. Μεξικό, 8. Ινδία, 9. Αυστραλία, 10. Νιγηρία, 11. Γερμανία, 12. Κίνα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *