Αυτές είναι οι νέες τάσεις στα denim -Tι αλλάζει στα πρώτα φθινοπωρινά τζιν

denimtrend000_0

Η νέα σεζόν βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά και φέρνει την αλλαγή ξεκινώντας από το στιλ μας.

Αν ανήκετε κι εσείς στις γυναίκες που τις τρομάζουν οι αλλαγές, είμαστε εδώ για εσάς. Τα τζιν εδώ και δεκαετίες παραμένουν τα πιο διαχρονικά και αξιόπιστα staples της γκαρνταρόμπας και έχουν αποδειχτεί ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας για τα πιο στιλάτα καθημερινά σύνολα.

Όταν βρίσκουμε μια γραμμή τζιν που μας ταιριάζει την λατρεύουμε.

Οι τάσεις στα τζιν -ευτυχώς- αλλάζουν με πιο αργούς ρυθμούς κι έτσι έχουμε όλο το χρόνο να τις γνωρίσουμε αλλά και να τις συνηθίσουμε, μέχρι τελικα να πάρουμε την τολμηρή απόφαση να τις δοκιμάσουμε και γιατί όχι, να τις υιοθετήσουμε.

Τα νέα trend στα τζιν έρχονται να πάρουν την θέση αγαπημένων στιλ. Ωστόσο όσο κι αν ο αποχωρισμός «πονάει», κάτι μας λέει πως αυτά τα σχέδια θα μας ανταμείψουν με τα πιο εντυπωσιακά λουκ.

Οι νέες σιλουέτες θα δώσουν μοντέρνο αέρα στα σύνολά σας και θα γίνουν η βάση για στιλιστικό παιχνίδι.

Τα μήκη αλλάζουν και αποχαιρετάμε τo κολακευτικό cropped τελείωμα που αναδεικνύει τους αστραγάλους. Η μέση τονίζεται με έξτρα ψηλόμεσα παντελόνια και η φιγούρα ψηλώνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν βλέπουμε την ώρα να δημιουργήσουμε τα πιο ενημερωμένα και κομψά φθινοπωρινά outfits με βάση αυτά τα τρία τζιν.

1. Tα Cropped Jeans φέυγουν και τα μακριά μήκη επιστρέφουν

ISABEL MARANT ÉTOILE

2. Εξαιρετικά ψηλόμεσα για να δείχνουν τα πόδια πιο μακριά

3. Αντίο καυτά σορτς. Καλωσήρθατε denim bermudas

AGOLDE

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *