Αυτά τα λαδάκια μαλλιών μυρίζουν καλύτερα και από άρωμα

mallia-beauty

Το να έχεις υπέροχα μαλλιά είναι κάτι που επιθυμούμε όλοι, όταν αυτό όμως συνδυάζεται και με μοναδική μυρωδιά, τότε μιλάμε για το ιδανικό προϊόν.

Η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών περιλαμβάνει συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μέσα σε αυτά ανήκει και το λάδι για ενυδάτωση. Ελάχιστες σταγόνες κυρίως στις άκρες των μαλλιών αρκούν, για να ενυδατώσουμε σε βάθος τα μαλλιά και να τους χαρίσουμε την πιο λαμπερή όψη.

Όταν το ενυδατικό λάδι για τις άκρες έχει ξεχωριστό άρωμα, γίνεται ένα πραγματικό, πολύτιμο προϊόν. Μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει το άρωμα, αφού με την κίνηση των μαλλιών, το άρωμα απλώνεται παντού στον χώρο.

Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κομπλιμέντα που μπορούμε να λάβουμε είναι το «πόσο τέλεια μυρίζουν τα μαλλιά σου». Για να πετύχουμε όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να επενδύσουμε σε ένα καλό, αρωματικό λάδι μαλλιών.

Στο κολλάζ που ακολουθεί επιλέξαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας. Αρωματικά λάδια που θα μπείτε στον πειρασμό να τα εφαρμόσετε ακόμα και στο σώμα σας -και γιατί όχι-, προκειμένου να έχετε το τέλειο άρωμα σε όλο σας το σώμα και όχι μόνο στα μαλλιά σας.

Balmain Hair Oil
MoroccanOil
Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil
TRESemme Keratin Shine Oil
OUAI Hair Oil
Nuxe, Huile Prodigieuse Neroli Βιολογικό Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά
Gisou Hair Oil

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *