Αυτά είναι τα μοναδικά κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις στην παραλία -Κομψά, ελαφριά, οικονομικά

paralia000_1

Καθημερινά μπαίνοντας στο Instagram περνούν μπροστά από τα μάτια μας εκατοντάδες εικόνες.

Πολλές από αυτές έχουν να κάνουν με την μόδα και το στιλ και φυσικά από εκεί όχι μόνο μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις, αλλά αντλούμε ιδέες για το πώς θα τις δοκιμάσουμε.

Fashion bloggers και Infuencers μοιράζονται τα λουκ τους είτε στην πόλη, το νησί ή την παραλία. Στις εμφανίσεις τους σημαντικό ρόλο παίζουν τα κοσμήματα. Ειδικά φέτος, το layering είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Tα φορούν ακόμα και στην παραλία ή την πισίνα στα πιο elegant beach look.

Χρυσές αλυσίδες και μενταγιόν με πέτρες ή ακατέργαστα μαργαριτάρια φιγουράρουν παντού στo feed μας και μας αφήνουν έκθαμβες με την λάμψη τους. Ολα αυτά είναι στ’ αλήθεια πανέμορφα και πολύ instagrammable όμως κατά πόσο είναι ευκολοφόρετα στην παραλία;

Aυτή η σκέψη μας έκανε να αναζητήσουμε τα σωστά κοσμήματα, που μπορούν στην πράξη να φορεθούν πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό μας. Οι παράγοντες που έχουμε να σκεφτούμε είναι πολλοί, ξεκινώντας από το πόσο άνετα αισθανόμαστε όταν τα φοράμε αλλά και το γεγονός πως υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν ή να χαθούν.

Χρειαζόμαστε κοσμήματα απλά και ελαφριά που δεν θα μας βαραίνουν και φυσικά οικονομικά. Σίγουρα τα statement σκουλαρίκια δείχνουν υπέροχα στις φωτογραφίες των αγαπημένων μας Ιnfluencers, ωστόσο καλύτερα να τα αφήσετε για το beach bar, αφού για τις βουτιές σας μάλλον είναι ακατάλληλα.

Λεπτές αλυσίδες και σειρές από κοχύλια, βραχιόλια και βέργες από ξύλο ή ακρυλικό, κοράλλια και τιρκουάζ ή μικροσκοπικοί κρίκοι είναι μερικά από αυτά που ενδείκνυνται για εντυπωσιακά λουκ και φωτογραφίες.

Προσοχή: Αν αγαπάτε τα θαλάσσια sport ξεχάστε τα κοσμήματα!

Eliou

H&M

H&M

bovary.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *