Αυξημένα τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

profitis2_1

Καλούνται οι εκθέτες να ενισχύσουν και τα ιδιωτικά μέτρα ασφάλειας

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της φετινής διοργάνωσης της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Καστοριάς, σύμφωνα με αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Καστοριάς, παρουσία όλων των αρμοδίων υπηρεσιών της Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, έντονη θα είναι η παρουσία των ανδρών της Αστυνομίας τόσο στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου όσο και σε όλη την περιφέρεια του νομού Καστοριάς, σε 24ωρη βάση, με οχήματα, καθώς και άλλα μέσα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά εις βάρος των γουνοποιητικών επιχειρήσεων.

Παρακαλούνται, ωστόσο, οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις, αλλά και οι ιδιοκτήτες εκτροφείων γουνοφόρων ζώων να ενισχύσουν και τα ιδιωτικά μέτρα ασφάλειας που διαθέτουν και να είναι σε επαγρύπνηση για όλες τις επόμενες ημέρες, έως και το πέρας της Έκθεσης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *