ΑΣ Άργος Ορεστικό: Οι… κουμπάροι

http://i0.wp.com/fouit.gr/wp-content/uploads/2014/07/Argos-Orestiko-Basketball-Logo2.jpg

Το Άργος Ορεστικό έχει πάρει… φόρα στο μεταγραφικό τοπίο καθώς κλείνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Η απόκτηση του Χάρη Βοϊβατόπουλου ήταν μία σπουδαία κίνηση για τη φροντ λάιν, αλλά η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δεν μένει εκεί. Αντιθέτως ψάχνεται αρκετά για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε θέσεις που “πονάει“. Πιο συγκεκριμένα στα γκαρντ και στα φόργουορντ.

Γι αυτό -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eBasket– έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησης των Ιωακείμ Μαυρίδη και Μάρκου Μπαταούλα. Αμφότεροι αγωνίστηκαν τη σεζόν που τελείωσε στη Γ’ Εθνική κατηγορία (με τον Αριστοτέλη Φλώρινας ο πρώτος και με τους Διόσκουρους Κοζάνης ο δεύτερος) έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Έτσι, δεν άργησε να έρθει το… κάλεσμα από την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, με το Άργος Ορεστικό να αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για αμφοτέρους. Πρόκειται άλλωστε για πολύ έμπειρους παίκτες, που δεν θα έχουν ζήτημα προσαρμογής στο νέο τους περιβάλλον.

Σ αυτό βέβαια θα βοηθήσει ένας ακόμη παράγοντας. Γνωρίζονται κάτι παραπάνω από καλά μεταξύ τους, όντας… κουμπάροι. Επομένως ο ένας θα βοηθά τον άλλον ακόμη παραπάνω. Αυτό που μετράει όμως είναι ένα: οΓιάννης Δημητριάδης θα μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του για τις δύο θέσεις που θα καλύψουν.

Με δεδομένο πως όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία, η απόκτησή τους δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Γράφει:Αλέξανδρος Τρίγκας

ebasket.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *