Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ομορφόπαιδο ο Αργυρός, αλλά να γίνει τώρα δάσκαλος στο Voice;»

Screenshot 2021-11-17 at 18-16-47 Αργύρης Παπαργυρόπουλος «Ομορφόπαιδο ο Αργυρός, αλλά να γίνει τώρα δάσκαλος στο Voice;»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε μια καθ’ όλα χειμαρρώδη συνέντευξη!

Για όλους και για όλα μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκαν στο στόχαστρο του.

Καταπέλτης» για την Μαρίνα Πατούλη και όχι μόνο εμφανίστηκε πασίγνωστος Έλληνας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη. Ο λόγος για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια του και δεν χαρίστηκε σε κανέναν!

«Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;».

«Τι δεύτερη καριέρα μπορεί να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος;» αναρωτήθηκε, επίσης, γελώντας ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Εντάξει… Πήγε στο Survivor, ξεσκονίστηκε, τον μάθανε, για να δούμε όμως τώρα που θα ξεκινήσει. Τι καριέρα θα κάνει τώρα;

Εκεί έμεινε, στο «Σπάω τα ρολόγια», άκουσες κανένα άλλο τραγούδι; Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε».

 

Επίσης, όσον αφορά την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο μουσικό σόου του Alpha, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος τόνισε πως «είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι;

Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...