Αποχώρηση-βόμβα: Αντώνης Ρέμος εκτός The Voice

apoxwrisi-bomba-antwnis-remos-ektos-the-voiceΑντώνης Ρέμος εγκαταλείπει το The Voice. Έχοντας κερδίσει τον δεύτερο κύκλο με τον παίκτη της ομάδας του Κώστα Αγέρη, έριξε τη βόμβα του τέλους. Γιατί το αποφάσισε.

«Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους και πρέπει να ανοίγουν νέοι κύκλοι στις ζωές και στις δουλειές μας. Ίσως να έφτασε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ίσως… θα το συζητήσουμε και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά (coaches) με το κανάλι και τον Γιάννη Λάτσιο. Το Voice το απόλαυσα παρά πολύ, αλλά επειδή είμαι και λίγο τεμπελάκος, όλο το υπόλοιπο περιτύλιγμα δεν θεωρώ ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Δεν μου είναι ο,τι πιο ευχάριστο να μου λένε κάνε φωτογράφιση, έλα εδώ, κάνε blue box, white box κτλ!» , είπε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αντώνης Ρέμος με το Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας με σαφήνεια και χωρίς να αφήσει περιθώρια για σχόλια και υπόνοιες ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ανάμεσα σε εκείνον, τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή του σόου.

Η καρέκλα του coach Θα μείνει κενή, με συνέπεια ο ΑΝΤ1 να αρχίσει τις σκέψεις για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Ρέμο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *