Αποχαιρετά το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μία φάση σε 90 λεπτά αλλά του ήταν αρκετή για να νικήσει τον κακό ΠΑΟΚ και να τον αφήσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ματς με ελάχιστες καλές φάσεις ήταν αυτό στην Τρίπολη, καθώς τόσο ο Αστέρας όσο και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, ενώ όταν το έκανε με κάποια μακρινά σουτ αυτά δεν έβρισκαν στόχο. Στη μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να επέμβει ο Ερνάντεζ στο πρώτο ημίχρονο, έδειξε τα αντανακλαστικά του στο σουτ του Κάτσε.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 42΄με την κεφαλιά του Σανκαρέ και ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν από την σέντρα του Λούι, ο Καράσκο με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει πριν το ημίχρονο αλλά ο Σκόνδρας σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο “δικέφαλος του βορρά” έκλεισε στα καρέ τους τους γηπεδούχους καθ έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 64΄ όταν η κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια η πίεση εντάθηκε με τον Γεώργιαδη να επιστρατεύει όλους τους επιθετικούς που είχε στην διάθεση του, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο (87’ Κουρμπέλης), Ουσέρο, Μπαράλες (79’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (71’ Ναβάρο)

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (58’ Λίνο), Κάτσε (67’ Κουλούρης), Κατσουράνης, Στοχ, Αθανασιάδης, Νάτχο, Μάρτενς (46’ Σαλπιγγίδης)

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *