Απολαύστε το σεξ χωρίς ενοχές

Τα όρια του soft πορνό αγγίζει πρωτοποριακό διαφημιστικό του ελβετικού Υπουργείου Υγείας! Ζευγάρια όλων των ειδών κάνουν σεξ σε διάφορες στάσεις, τραγουδώντας «δεν μετανιώνω για τίποτα»

Σε… απλά ελληνικά το μήνυμα που στέλνει η νέα -εξαιρετικά σέξι- καμπάνια του ελβετικού Υπουργείου Υγείας με θέμα την προστασία από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως το AIDS, λέει: «Το ξέρουμε ότι κάνετε σεξ, ότι απατάτε τον σύντροφό σας και έχετε επαφές της μιας βραδιάς. Κανένα πρόβλημα! Πάρτε τις προφυλάξεις σας, για να μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε χωρίς να μετανιώσετε…».

Η καμπάνια «Ερωτική ζωή / χωρίς ενοχές» (Love Life / No Regrets), είναι μάλλον ασυνήθιστη για καμπάνια δημόσιου φορέα υγείας, αλλά ήδη γνωρίζει μεγάλη αποδοχή.

Το μήνυμά της εκφράζεται ξεκάθαρα στο διαφημιστικό της, το οποίο αγγίζει τα όρια του soft πορνό -σε σκηνοθεσία Μάρτιν Ααμουντ. Σε αυτό βλέπουμε ζευγάρια όλων των ειδών και των ηλικιών να αγκαλιάζονται ή να έχουν προχωρήσει στο… μεθεπόμενο βήμα, σε διάφορες στάσεις και συνδυασμούς, να τραγουδούν με νόημα -και βογγητά- τους στίχους του διάσημου γαλλικού τραγουδιού της Εντίθ Πιαφ: «Oh rien de rien, oh je ne regrette rien…» («δεν μετανιώνω για τίποτα»). Η εθνική υγεία στην Ελβετία αρχίζει ξαφνικά να γίνεται μια ενδιαφέρουσα υπόθεση…

Το βασικό συστατικό της νέας καμπάνιας είναι ότι για πρώτη φορά ένας δημόσιος εθνικός φορέας δέχεται ότι ο κόσμος κάνει σεξ και όχι απλώς κάνει, αλλά μπορεί κάλλιστα να έχει και πολλούς ερωτικούς συντρόφους ή να υλοποιεί τα ερωτικά φετίχ του. Εφόσον δεν πειράζει την υγεία, το Υπουργείο, που αποσκοπεί στην περαιτέρω μείωση των κρουσμάτων AIDS στη χώρα, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ενα δεύτερο στοιχείο της είναι η έλλειψη διακρίσεων, η αποδοχή απέναντι στην όποια διαφορετικότητα. Η καμπάνια απευθύνεται σε όλους, νέους και γέρους, gay και straight, πιστούς και άπιστους. Κι όπως αναφέρει μήνυμα στην ιστοσελίδα της: «Αν αγαπάτε την ερωτική ζωή σας, προστατέψτε τη, απολαύστε τη και μη μετανιώνετε…».
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GDwH1wq1CAg]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *