Αποθέωση για Φερέιρα στην Παλμέιρας – “Είναι… ανεμοστρόβιλος”

Screenshot_2020-11-14 Αποθέωση για Φερέιρα στην Παλμέιρας - Είναι ανεμοστρόβιλος

Ο Αμπέλ Φερέιρα χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο για να πείσει τους ιθύνοντες της Παλμέιρας ότι έκαναν τη σωστή επιλογή να τον πάρουν από τον ΠΑΟΚ, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να τον αποθεώνει ήδη μετά τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του.

Ο Τύπος της Βραζιλίας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα και τη δουλειά που κάνει στην Παλμέιρας. Το “UOL” μάλιστα τον χαρακτήρισε ως… ανεμοστρόβιλο και αποθέωσε τον επαγγελματισμό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του:

“Ο Πορτογάλος ανεμοστρόβιλος χτύπησε όλους τους τομείς της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο. Άνθρωποι της ομάδας μιλούν με καμάρι για τον προπονητή και λένε πως σπάνια δείχνει άλλος αυτή την αφοσίωση και τον σεβασμό προς όλους. Ο τρόπος του έχει βγάλει δυναμισμό και έχει φέρει κοντά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ο Αμπέλ δε φεύγει από το προπονητικό κέντρο και είναι εθισμένος στο να αναλύει τα παιχνίδια και τις λεπτομέρειες της προπόνηση”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *