Απαλλάσσονται οι αντιδήμαρχοι Καστοριάς για τα προβλήματα αποχιονισμού στο Βίτσι

Απαλλάσσονται οι αντιδήμαρχοι Καστοριάς για τα προβλήματα αποχιονισμού στο Βίτσι

Στον …αέρα είχαν τιναχτεί πριν από μερικούς μήνες οι αγώνες σκι στο Βίτσι, λόγω της καθυστέρησης στον αποχιονισμό στα μέσα Μαρτίου, αφού ο γεμάτος χιόνι δρόμο εμπόδισε τους αθλητές να είναι εγκαίρως στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που δημιουργούνταν προβλήματα  στον αποχιονισμό του ίδιου δρόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αγανάκτηση.

Υπεύθυνοι για το πρόβλημα θεωρήθηκαν οι χειριστές των αποχιονιστικών οχημάτων, ενώ ο δήμος Καστοριάς προχώρησε σε ΕΔΕ προκειμένου να βρει τους υπεύθυνους. Το πόρισμα της ΕΔΕ ανακοινώθηκε πρόσφατα στο δήμο, ενώ, σύμφωνα με το περιεχόμενό του, απαλλάσσονται πλήρως από οποιαδήποτε ευθύνη οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

«Οι αιρετοί αντιδήμαρχοι επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους. Ό,τι προβλέπει η ΕΔΕ θα εφαρμοστεί», δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα και για τις επιπτώσεις στους υπεύθυνους…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *