Απάντηση Πετρόπουλου στις καταγγελίες Πέλκα για τις τέντες στις παραλίες

1bbca-cea0ce95cea4cea1ce9fcea0ce9fcea5ce9bce9fcea3

«Ο νόμος είναι απαράδεκτος και πρέπει να αλλάξει και γι’ αυτό τον σκοπό έχει κινητοποιηθεί όχι μόνο ο Δήμος Καστοριάς, αλλά όλη η ΚΕΔΕ» δήλωσε σήμερα στον Antennes FM ο αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος.

«Ο τουρισμός» συνέχισε «είναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει απομείνει και εμείς δεν είμαστε απέναντι στα καταστήματα, αλλά μαζί τους! Γι’ αυτό και έχουμε συμφωνήσει να ρυθμίσουν όλα τα καταστήματα με τον καλύτερο τρόπο τις οφειλές τους. Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο κ. Πέλκας, ότι ο Δήμος είναι απών από τις εξελίξεις και το πρόβλημα. Έχουμε συναντηθεί κατ επανάληψη με τα μέλη του συλλόγου και κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη του τουρισμού. Δεν συμφωνώ με τον κ. Πέλκα με τα στοιχεία της επισκεψιμότητας της Καστοριάς, διότι εμείς διαθέτουμε στοιχεία που λένε το ακριβώς αντίθετο».

 

Ο κ. Πετρόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «με κοινό αγώνα θα κάνουμε το καλύτερο για την αισθητική αναβάθμιση της Καστοριάς και όχι για την υποβάθμιση που επιχειρείται με τον συγκεκριμένο νόμο».

 

Τέλος ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στην Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας, ανακοινώνοντας ότι στο διάστημα 20 Αυγούστου έως 20 Οκτωβρίου θα βρεθούν στην περιοχή μας περίπου 1.200 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων των Βαλτικών χωρών, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης τουριστικών πακέτων.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *