Αν ο σύντροφός σου δεν σε κάνει να φτάνεις σε οργασμό, χώρισέ τον

sexorgasmos

Ως γυναίκα δεν νοείται να μην έχεις διεκδικήσει και φυσικά φαντασιωθεί τη στιγμή εκείνη που θα φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό με το σύντροφο σου. Τι γίνεται όμως όταν δεν τον έχεις ζήσει ποτέ μέχρι τώρα;

Για να σε παρηγορήσουμε, δεν είσαι η μόνη. Λέγεται, ότι στο παρελθόν ακόμα και το απόλυτο sex symbol, Μέριλιν Μονρόε, είχε αποκαλύψει, ότι δεν είχε βιώσει κανέναν οργασμό και μάλιστα χαρακτήριζε τα χρόνια αυτά ως «χαμένα».

Ε λοιπόν μπορούμε να πούμε, ότι πολύ απλά συμφωνούμε μαζί της. Γιατί παρά το γεγονός ότι παραδεχόμαστε, πως είμαστε πιο εγκεφαλικά όντα και σίγουρα δεν φτάνουμε στην κορύφωση της σεξουαλικής πράξης με τη μια , όπως συμβαίνει με τους άντρες, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε, ότι το κυριότερο ζητούμενο στο σεξ είναιο οργασμός.

Οταν αυτός απουσιάζει από τις ερωτικές μας περιπέτειες, τότε ευθύνη για το πρόβλημα της μη ικανοποίησης φέρει και ο άντρας, ο οποίος αποδεικνύεται ότι δεν προσπαθεί όσο θα έπρεπε, όσο θα θέλαμε ή πολύ χειρότερα δεν σέβεται την ανάγκη μας αυτή.

Ομως το λάθος του δεν περιορίζεται εκεί. Ενας τέτοιος άντρας είναι ο ίδιος τύπος που θα ξεχάσει τα γενέθλια σου, θα προτιμήσει την παρέα του στις εξόδους ή τα ταξίδια, θα αδιαφορήσει για το αν είσαι κουρασμένη από τη δουλειά ή αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τη δουλειά σου.

Η συμπεριφορά του στο κρεβάτι είναι ένας μικρόκοσμος του ίδιου του του εαυτού, γιατί το χρονικό διάστημα του σεξ είναι εκείνο κατά το οποίο ο άνθρωπος γίνεται ευάλωτος και εξωτερικεύει πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του.

Σε αντίθεση με αυτόν, ένας τύπος ο οποίος νοιάζεται για τη δική σου κορύφωση στο σεξ, είναι εκείνος ο οποίος θα σταθεί πλάι σου στα εύκολα και τα δύσκολα, με στόχο να σε κάνει να χαμογελάς, να νιώθεις πάντοτε γυναίκα, να πατάς στα πόδια σου και να περπατάς με αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν γνωρίζει ότι κάποια στιγμή μπορεί να μην είσαι δική του.

Ετσι, κάθε φορά που περνάς την «περίοδο προσαρμογής» με το νέο σου ταίρι -και μιλάμε για τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ- φρόντισε να διακρίνεις όλα εκείνα τα σημάδια που σού δείχνουν πως είναι ακατάλληλος.

Να θυμίσουμε, ότι το καλό σεξ είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...