Αντώνης Ρυσάφης: Ημασταν 90 παλικάρια που προτάξανε τα στήθη τους, και στις 18 Μαΐου γίναμε 3.682 δημότες της Έδεσσας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας ψήφισε, καθώς και σε αυτούς που θα ήθελαν μεν, αλλά για τις γνωστές αντικειμενικές δυσκολίες, δεν τους επετράπη να το κάνουν.
Μέσα σε δύο μήνες ουσιαστικά, καταφέραμε το ακατόρθωτο. Στην αρχή ήμασταν 20 ενεργοί προβληματισμένοι πολίτες, στις 27 Απριλίου, με την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ήμασταν 90 παλικάρια που προτάξανε τα στήθη τους, και στις 18 Μαΐου γίναμε 3.682 δημότες της Έδεσσας, οι οποίοι θέλαμε κάτι καινούργιο και διαφορετικό για τον Δήμο μας, και “καταφέραμε” να το εκφράσουμε στην κάλπη.
Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» έχει την αποδοχή όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Το 19% έδωσε όμως και ένα ισχυρό μήνυμα σ’ αυτούς που θα διεκδικήσουν τον Δήμο την ερχόμενη Κυριακή. Ήρθαμε για να μείνουμε. Η συμμετοχή μας στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αλλάζει τα δεδομένα στη λειτουργία του. Όποιος και να ‘ναι ο επόμενος Δήμαρχος, θα πρέπει να γνωρίζει προκαταβολικά ότι η δική μας δράση, δεν περιορίζεται μόνο στην τυπική εκπροσώπηση του ποσοστού που λάβαμε. Εκτείνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και αγγίζει κάθε δημότη που θέλει να συμμετέχει άμεσα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Ο ρόλος μας πλέον, είναι συγκεκριμένος. Καθημερινός έλεγχος, προτάσεις αλλά και συνεχής επαφή με τους δημότες, προκειμένου οι ίδιοι να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ο στόχος μας είναι πολλαπλός. Να ενώσουμε δυνάμεις και να δώσουμε ελπίδα και αισιοδοξία στο κόσμο σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους.
Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» συνεχίζει τον αγώνα με όλα της τα στελέχη. Μέσα στο Δήμο και μέσα στην κοινωνία. Από την επόμενη των εκλογών, δυναμώνουμε αυτή τη προσπάθεια, για να γίνουμε όλοι μαζί, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Είμαστε η ανερχόμενη δύναμη, που ταυτίζεται με την διάθεση του κόσμου για την αλλαγή που έρχεται. Προχωράμε μαζί, για να γίνουμε περισσότεροι.
Η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική για τον Δήμο μας. Το έργο του καθενός θα κριθεί από την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια του.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *