Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Βεγορίτιδας, Χ. Βερυκούκης: «Στο δημοτικό δίκτυο της δικής μου ευθύνης, όλα τα χωριά έχουν καθαριστεί. Τα σχολεία ανοίγουν μια ώρα πιο αργά λόγω παγετού»

xionodromiko-660x330

Σύμφωνα με τις Διευθύνσεις της Αστυνομίας ανά νομό, εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, έχει ως εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Άρνισσας, Αγίου Αθανασίου, Παναγίτσας, Ζέρβης, Άνω και Κάτω Γραμματικού, Ξανθογείων, Παιρέας, Κέδρωνας, Δροσιάς και το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΡΑΣ.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Βεγορίτιδας, Χρήστος Βερυκούκης δήλωσε στον «Λόγο της Πέλλας» ότι: «Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Ο εκχιονισμός έγινε σωστά, τα σχολεία να λειτουργούν λόγω παγετού μια ώρα πιο μετά. Στο δημοτικό δίκτυο της δικής μου ευθύνης, όλα τα χωριά έχουν καθαριστεί, όπως η Ζέρβη, Παναγίτσα, Περαία, Άγιος Αθανάσιος και δεν υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *