Αντίο skinny: Αυτό είναι το τζιν που φορούν μανιωδώς οι stars -Το είδαμε στις Κλόντια Σίφερ και Κέιτι Χολμς

claudia_sifer

Με το τελευταίο της ποστ στο Instagram, η Κλόντια Σίφερ, η οποία συχνά μας εμπνέει δημοσιεύοντας το look της, επιβεβαίωσε αυτό που λίγο-πολύ γνωρίζαμε, τα skinny τζινμας αποχαιρετούν (τουλάχιστον προς το παρόν).

Το διάσημο supermodel των 90s και style icon είναι το τελευταίο «θύμα» της νέας denim μανίας που ακούει στο όνομα flared jeans -την updated εκδοχή της λατρεμένης καμπάνας. Κόντρα στον… κατακλυσμό των street style εμφανίσεως με skinny τζιν σε όλη σχεδόν τη δεκαετία του 2010, τα νέα 20s θέλουν τα denim παντελόνια πιο άνετα, cool και χαλαρά.

Η πανέμορφη Κλόντια Σίφερ δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες ένα πολύ μοντέρνο και σικάτο σύνολο, το οποίο η ίδια ονόμασε “Pastel palette” και παρέπεμπε στα γλυκά χρώματα της άνοιξης.

Φορούσε στιλάτα flared jeans, τα οποία συνδύασε με ένα υπέροχο ροζ πλεκτό (το οποίο φέρει την υπογραφή της Alexa Chung) και fashionable μπότες Isabel Marant -δημιουργώντας ένα από τα πιο in-fashion looks για τις πρώτες μέρες της άνοιξης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κλόντια Σίφερ να φορά flared jeans. Συχνά το μοντέλο τα επιλέγει στα casual outfits της, εμπνέοντας τις followers της με τους στιλάτους συνδυασμούς της.

Ακόμα μια διάσημη κυρία και απόλυτο είδωλο του στιλ που αγαπά ιδιαίτερα τα flared jeans είναι η Κέιτι Χολμς, η οποία τελευταία φαίνεται να τα επιλέγει όλο και πιο συχνά. Αποδεικνύοντας ότι σέξι δεν είναι μόνο ό,τι κολλάει πάνω στο σώμα, πρόσφατα την είδαμε να συνθέτει τα πιο chic και fashionable look, με «πρώτη ύλη» τα flared jeans.

Η Κέιτι Χολμς με τζιν καμπάνα

Κομμάτι-κλειδί της γκαρνταρόμπας και της απίθανης και υπέρκομψης Παριζιάνας Jeanne Damas φαίνεται να αποτελεί το συγκεκριμένο τζιν, αφού το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στο instagram feed της σχεδιάστριας και fashion icon.

Με βαμβακερό τοπ, σακάκι ή πλεκτό, ankle boots ή sneakers, τα flared jeans είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή στη λίστα με τα micro trend της άνοιξης και σίγουρα αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε τα πιο ωραία σύνολα.

bovary.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *