Αντίο ανταύγειες -Αυτή η τεχνική στις βαφές μαλλιών θα ανανεώσει το hairstyle σου

Screenshot 2022-01-12 at 15-22-36 Αντίο ανταύγειες -Αυτή η τεχνική στις βαφές μαλλιών θα ανανεώσει το hairstyle σου

Αν μιλάμε για τάσεις στα χτενίσματα και γενικότερα σε ό,τι αφορά το hairstyle, τίποτα δεν είναι out of fashion.

Σαφώς ανά σεζόν υπάρχουν τάσεις που έρχονται και φεύγουν -ειδικά όταν πρόκειται για το χρώμα των μαλλιών- ωστόσο κάθε γυναίκα βρίσκει τι της ταιριάζει και μπορεί να παραμείνει πιστή σε ένα hairstyle για πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως από αυτά που επιβάλλουν τα trends.

Κάθε νέα σεζόν φέρνει και νέες τάσεις στο χτένισμα, στο κούρεμα αλλά και στη βαφή των μαλλιών. Οι hair colorists βασίζονται στα θέλω των πελατών και κυρίως στις ανάγκες τους και επιλέγουν τα top προϊόντα και τις καλύτερες τεχνικές, για να έχει το μαλλί όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα -όσο πιο κοντά σε αυτό που έχει φανταστεί ο πελάτης.

Μέρος της δουλειάς τους είναι να προτείνουν την άποψη τους. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα, την ηλικία, το χρώμα της επιδερμίδας και φυσικά τις τάσεις της εποχής, προτείνουν στον πελάτη την ιδανική επιλογή, ώστε να έχει ένα εντυπωσιακό look, ακριβώς στα μέτρα του.

Το 2022 είναι η χρονιά που επιβάλλει πειραματισμούς στο χρώμα των μαλλιών. «Είναι η χρονιά της δημιουργικής ελευθερίας» αναφέρει hair colorist expert Lorena Martinez από το Maxine Salon στο Σικάγο, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να τολμήσουν όποια νέα απόχρωση έχουν ονειρευτεί.

Όσες θέλουν να ακολουθήσουν τις τάσεις της σεζόν, φέτος πρέπει να αντισταθούν στις ανταύγειες και να πουν «ναι» στο face frame. Ουσιαστικά, μιλάμε για μία πιο απαλή εκδοχή των highlights, οι οποίες γίνονται κυρίως στις μπροστινές τούφες των μαλλιών.

Ο hair colorist επιλέγει μία πιο φωτεινή απόχρωση και δουλεύει το χρώμα σε μικρές, λεπτές τούφες γύρω από το πρόσωπό σας. Έτσι δημιουργείται ένα φωτεινό καρέ και αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να βάψει με την ίδια βαφή και τα υπόλοιπα μαλλιά, δουλεύοντας πάντα λεπτές τούφες. Ωστόσο αν προτιμήσετε να ανοίξετε μόνο τα μπροστά, θα δείτε ότι το πρόσωπο σας θα αλλάξει εντελώς.

H Chiara Ferragni επιλέγει face frame σε μία απόχρωση που πλησιάζει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της:

H Alessandra Ambrosio επιλέγει μία πιο καστανή απόχρωση για το σκούρο χρώμα των μαλλιών της:

H Hailey Bieber λέει ναι στο face frame:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *