Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει το απόγευμα

b2053-eps-panos

Με την ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Ένωσης ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς εύχονται να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Ευχές για υγεία χωρίς τραυματισμούς, σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας όλων των ομάδων, αφού αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, να είναι πάντα μέσα στα πλαίσια του fair play και του ‘’ευ αγωνίζεσθαι.’’ Σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, να είναι δίκαιοι και προσηλωμένοι στο έργο τους ώστε ανάλογα με την θέση τους να επιτελέσουν με επιτυχία τα καθήκοντά τους.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του νομού μας αλλά και όλους όσους μπορούν να στηρίξουν της ομάδες, να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλοι μαζί ζωντανό το κύτταρο του αθλήματος με την μεγαλύτερη λαϊκή συμμετοχή, να προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα, την κοινωνική, εκπαιδευτική και πολιτιστική πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην τοπική κοινωνία και την νέα αγωνιστική σεζόν να έχουμε ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα, με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες και να χαίρονται όλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο με τις οικογένειές τους.

Γιατί το ποδόσφαιρο για όλους εμάς στην Ένωση δεν είναι μόνο

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *