Ανέστης Αγγελής: Δεν θα είμαι υποψήφιος, ολοκλήρωσα τον κύκλο μου

aggelis

Την απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, ανακοίνωσε ο Ανέστης Αγγελής, σημειώνοντας ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην πολιτική.

Ο κ. Αγγελής ευχαρίστησε τους πολίτες του Δήμου αλλά και τους εργαζόμενους, αλλά δεν δήλωσε στήριξη σε κάποιον υποψήφιο.

Όπως ανέφερε: «Πάντα πίστευα ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Και ότι η αλήθεια αποτυπώνει την πραγματικότητα. Με βάση τα παραπάνω καλώ όλους τους υποψήφιους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εν δυνάμει ενδιαφερόμενους υποψηφίους, να παραβρεθούν στην ανοιχτή συνάντηση απολογισμού της νυν Δημοτικής Αρχής, σε τόπο και χρόνο που θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες. Εκεί όπου Θα παρουσιαστούν τα έργα που υλοποιήσαμε, τα έργα εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας.

Για πολλούς τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνητρο για επανεκλογή. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη νίκη του ανθρώπου είναι να απεγκλωβιστεί από τον εσωτερικό του εγωισμό και την πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες. όπως γνωρίζετε η θητεία της δημοτικής αρχής ολοκληρώνεται.

Δεν σας κρύβω το γεγονός ότι με χαροποιεί το γεγονός ότι πολλοί συνδημότες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τις  ερχόμενες εκλογές. Σας θυμίζω ότι μία από τις βασικότερες δεσμεύσεις μου ήταν ότι θα σταθώ, θα γίνω γέφυρα μεταξύ παλαιάς και νέας γενιάς. Με το δεδομένο Ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο μου ως δήμαρχος σας ανακοινώνω επίσημα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Ωστόσο διατηρώ ζωντανό το ενδιαφέρον και την αγάπη μου για τον τόπο και θεωρώ χρέος μου να σταθώ αρωγός στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που θα κληθεί να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή από οποιοδήποτε μετερίζι.».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *