Αλόνσο: «Στα χέρια της Mercedes ο τίτλος»

Στην ανωτερότητα της Mercedes αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο ενόψει του έκτου γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Μονακό.

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari τόνισε πως στο Πριγκιπάτο είναι απο τα λίγα σιρκουί που η Ferrari και η Red Bull θα μπορεί να πιέσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, λόγω της μορφολογίας της πίστας.

Όσον αφορά τη σκουντερία ο Αλόνσο δήλωσε πως θέλουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ωστόσο επισήμανε πως στόχος τους δεν μπορεί να είναι η τρίτη θέση.

«Νομίζω ότι στο γκραν πρι του Μόντε Κάρλο θα έχουμε μία από τις λίγες πιθανότητες να μονομαχήσουμε με την Mercedes, ιδιαίτερα η Red Bull. Στις στροφές είναι αρκετά γρήγοροι, αλλά στις ευθείες χάνουν λίγο. Στο Μονακό δεν υπάρχουν πολλές ευθείες συνεπώς η Red Bull θα μπορεί να ανταγωνιστεί τη Mercedes», δήλωσε ο Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να πάμε στο Μόντε Κάρλο και στον Καναδά και να έχουμε ως στόχο την τρίτη θέση. Πηγαίνουμε στα δύο επόμενα γκραν πρι για να παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα βρίσκεται στα χέρια της Mercedes. Έχουν μεγάλο πλεονέκτημα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *