ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

AGSK-723x410

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χτεσινής συνέλευσης του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, επικυρώθηκε η παραίτηση του Κου Ουσταμπασίδη Παναγιώτη από τη θέση του προέδρου και πραγματοποιήθηκε η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζουν οι εξής :

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Πρόεδρος
ΜΑΚΡΟΖΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣ Αντιπρόεδρος
ΚΩΣΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. Γραμματέας
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ταμίας
ΤΑΤΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Μέλος
ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ Μέλος
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μέλος
ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΙΩΆΝΝΑ Μέλος
ΚΩΤΣΑΜΠΑΣΗ ΕΛΈΝΗ Αναπληρωματικό Μέλος

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Ουσταμπασίδη, ο οποίος τήρησε στο ακέραιο τον λόγο του και παρέδωσε εν λευκώ τα βιβλία του συλλόγου στη νέα διοίκηση. Είναι γνωστό, ότι έτρεξε κατά την περσινή χρονιά σχεδόν μόνος του τα θέματα της ομάδας και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει από εδώ και πέρα να κάνει. Κατά δεύτερον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα απερχόμενα μέλη του περσινού Δ. Σ για τις όποιες προσπάθειες έκαναν για τον σύλλογο.

Ως νέα διοίκηση θα θέλαμε από την αρχή να απευθυνθούμε στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και του νομού γενικότερα, ξεκάθαρα και ειλικρινά. Για αυτό ας μας επιτραπεί να τοποθετηθούμε αρχικά για κάποια ζητήματα ή αν θέλετε για κάποιους “ψιθύρους” των οποίων γίναμε αποδέκτες αμέσως μόλις αναλάβαμε.

Δεχτήκαμε να μπούμε μπροστάρηδες σε μια δύσκολη προσπάθεια καθαρά και μόνο επειδή αγαπάμε την ιστορική ερυθροκίτρινη φανέλα με έμβλημα τον κάστορα. Ξεκινάμε ένα ταξίδι με μοναδικό μας όπλο αυτή την αγάπη. Και επειδή από αυτή τη σελίδα θα σας μιλάμε ξεκάθαρα, αμέσως μόλις αναλάβαμε, γίναμε κοινωνοί κάποιων πληροφοριών και σχολίων από “παλιούς” Καστοριανούς του τύπου “αυτή δεν είναι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ” κτλ κτλ. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, αναφέρονται (όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχη) στο παλιό Α. Φ. Μ της ομάδας.

Ας το εξηγήσουμε το θέμα για ακόμη μια φορά. Το παλιό Α. Φ. Μ το βαρύνουν χρέη. Τα λάθη πολλά και γνωστά. Τα βιβλία του, επίσης, βρίσκονται σε δικηγορικό γραφείο. Δηλώνουμε ξεκάθαρα σήμερα 6 Ιουλίου 2020 ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να τα παραλάβει από το δικηγορικό γραφείο και να ενεργοποιήσει τον παλιό σύλλογο και εμείς την ίδια στιγμή διαλύουμε το υπάρχον αφμ ΑΜΕΣΑ! ΜΑΚΑΡΙ, προσθέτουμε.

Κάποιοι άνθρωποι, μπροστά στον κίνδυνο να αφανιστεί οριστικά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη η ερυθροκίτρινη φανέλα και επειδή δεν μπορούσαν να αναλάβουν αυτά τα χρέη αποφάσισαν τη δημιουργία νέου αριθμού φορολογικού μητρώου (παρόμοια παραδείγματα ιστορικών σωματείων ανά την Ελλάδα πάμπολλα). Και ρωτάμε ρητορικά. Αν αύριο γίνει μια συγχώνευση – μετονομασία π. χ με τον Μεγα Αλέξανδρο Καλλιθέας σε ΚΑΣΤΟΡΙΑ (αναφέρουμε τον συγκεκριμένο σύλλογο τυχαία καθώς είναι ο εκπρόσωπος μας στις εθνικές κατηγορίες) τότε θα είναι ΚΑΣΤΟΡΙΑ ή όχι ; Επαναλαμβάνουμε ακόμη μια φορά, ότι θα κάνουμε ΑΜΕΣΑ ΠΊΣΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης της σε πιο γερά και στέρεα θεμέλια από τα δικά μας. Μέχρι τότε όμως παρακαλούμε ας σταματήσει η συγκεκριμένη καραμέλα.

Μέχρι τότε επίσης, αφήστε τα λόγια και επιτρέψτε μας να προσπαθήσουμε για αυτό που και εσείς και εμείς αγαπάμε. Όποιος επιθυμεί μπορεί να σταθεί δίπλα μας με όποιον τρόπο επιθυμεί . Με ένα μήνυμα στη σελίδα μπορούμε να λύσουμε την όποια απορία του. Ανάλογα της βοήθειας που θα έχουμε θα γίνεται και ο σχεδιασμός της ομάδας. Στο μυαλό μας έχουμε πολλά που θέλουμε να τα υλοποιήσουμε βήμα βήμα. Βήμα βήμα χωρίς βιασύνες. Θέλουμε πρώτα από όλα οι ποδοσφαιριστές μας και ο προπονητής μας να χαίρονται το ποδόσφαιρο και να είναι μια οικογένεια. Και αυτό θα το πετύχουμε.

Επιπροσθέτως, ο οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να στέλνει μήνυμα στην παρούσα σελίδα της ομάδας και να ενημερώνεται άμεσα για τα οικονομικά του συλλόγου (υποχρεώσεις και κινήσεις της νέας διοίκησης ). Ξέρουμε ότι η εμπιστοσύνη χάνεται εύκολα και αποκτάται δύσκολα. Θα παλέψουμε και για αυτό.

Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση σας για το μακροσκελές της ανακοίνωσης καθώς και για το γεγονός ότι με το “καλημέρα” της θητείας μας αναγκαζομαστε να απαντάμε για τέτοια θέματα.. Επιθυμούμε όμως να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή για τις προθέσεις μας απέναντι σε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μιας και επαγγελματίες παράγοντες δεν ειμασταν ποτέ.Και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Απλώς αγαπάμε όπως πολλοί αυτή την ομάδα και θέλουμε να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Αργά και σταθερά.

Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι δύσκολο. Το που θα μας βγάλει δεν το ξέρουμε. Θα έχουμε όμως τη συνείδηση μας καθαρή. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με εκτίμηση το Δ. Σ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...