Αλλάζει ο διοικητικός …χάρτης του δήμου Καστοριάς

f5564d3515aba744065b44b196ea6e3a_L

Σε πλήρη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του προχωρά ο δήμος Καστοριάς, καθώς, όπως διαφάνηκε από την εσωτερική αξιολόγηση που έγινε με την πρώτη στιγμή της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική Αρχή, υπήρχαν πολλές υπηρεσίες οι οποίες ήταν μάλλον …

δυσλειτουργικές για τους πολίτες, κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικού, αφού μερικές από αυτές είχαν απλώς έναν …προϊστάμενο χωρίς αυτός να έχει κανέναν υφιστάμενο!!!

Αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων ήταν σε πολλές περιπτώσεις η κακή εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και πολύ μεγάλες χρονοτριβές για τους ήδη λίγους υπαλλήλους του δήμου, που σε κάποιες περιπτώσεις «τρέχουν και δεν φτάνουν»!!!

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης θα γίνουν κάποιες συγχωνεύσεις υπηρεσιών, τμημάτων και διευθύνσεων σε αρκετά μεγάλο βαθμό (της τάξης του 60%) έτσι ώστε να δημιουργηθούν πιο ευέλικτες και καλύτερα στελεχωμένες δομές, οι οποίες θα είναι πιο παραγωγικές και αποδοτικές τόσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και για την ανάπτυξη του δήμου αυτήν καθαυτήν. Βαρύτητα επίσης θα δοθεί στις τεχνικές υπηρεσίες προκειμένου να υπάρχει προετοιμασία για την ένταξη έργων στο νέο ΕΣΠΑ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *