Ακόμα μία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στις τάξεις της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας

giannikotsiou

Ακόμα μία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προστέθηκε στις αθλήτριες που συμμετέχουν στο προπονητικό κοινόβιο που πραγματοποιείται στην πόλη της Καστοριάς. Πρόκειται για την αθλήτρια Γιαννηκότσιου Θωμαή, η οποία με τις πολύ καλές τις επιδόσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, κατάφερε να δεχτεί την πρόσκληση να συμμετάσχει στο επερχόμενο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται πως το έργο που πραγματοποιείται στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έχει εθνική αλλά και διεθνή υπόσταση και οι αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τις τάξεις του μπορούν να καταφέρουν επιτυχίες που τους ξεχωρίζουν σε διεθνές επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τη Θώμη για την είσοδό της στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, να της ευχηθεί να έχει πάντα υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *