ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΙΚ Αυτά τα 15 ντυσίματα μόνο η Κάρι Μπράντσο μπορούσε να τα κάνει -Σε οποιαδήποτε άλλη θα έμοιαζαν δεύτερα [εικόνες]

Αυτά τα 15 ντυσίματα μόνο η Κάρι Μπράντσο μπορούσε να τα κάνει -Σε οποιαδήποτε άλλη θα έμοιαζαν δεύτερα [εικόνες]

H Κάρι Μπράντσο την οποία ενσάρκωνε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Sex and The City έκανε μόδα τη ρίζα στο ξανθό μαλλί, τα πληθωρικά κολιέ και γνώρισε τον Manolo Blahnik σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Και παρόλου που φορούσε εξτρίμ ρούχα, από… κουρέλια, μέχρι τούλια το πρωί, ψηλόμεσα παντελόνια βγαλμένα από άλλη εποχή τα οποία αν τα φόραγε η οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα την τοποθετούσαν αμέσως στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες, εκείνη κατάφερνε να τα κάνουν να μοιάζει με ότι πιο στιλάτο έχουμε δει.

Παρακάτω παρουσιάζονται 15 ντυσίματα της Κάρι Μπράντσο, ίσως τα πιο εξτρίμ, τα οποία πραγματικά μοιάζουν βγαλμένα από άλλη εποχή και σε καμία περίπτωση από το 2000. Εννοείται ότι απαγορεύεται να τα υιοθετήσει οποιαδήποτε γυναίκα.

kari-1
kari-2
kari-3
kari-4
kari-5
kari-6
kari-7
kari-8

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...