“Αθλητικά βραβεία 2017” από τον Δήμο Καστοριάς

dimoskastoria_transparent

Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων στο χώρο του αθλητισμού. Αναμφισβήτητα αποτελεί μία κορυφαία εκδήλωση, μία έμπρακτη απόδειξη ότι ο Δήμος Καστοριάς ξέρει να τιμά αυτούς που δόξασαν την πόλη τους μέσα από τους αθλητικούς χώρους που αγωνίστηκαν.

Στη δεύτερη επίσημη απονομή των αθλητικών βραβείων, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου & ώρα 19:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνω να βραβευθούν εν ενεργεία αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες που διακρίθηκαν την τρέχουσα χρονιά, αλλά και παλαίμαχοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες που είχαν σημαντικές διακρίσεις τα προηγούμενα έτη, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Όλοι τους μας προσέφεραν ανεπανάληπτες στιγμές κι αποτελούν την αθλητική παρακαταθήκη της Καστοριάς.

Στη λίστα των βραβευθέντων θα συμπεριληφθούν αθλήτριες και αθλητές τους οποίους θα μας υποδείξουν οι διοικήσεις των συλλόγων με τα χρώματα των οποίων αγωνίστηκαν.

Όσο αφορά τους ενεργεία αθλητές οι βραβεύσεις θα αφορούν τις διακρίσεις:

– 1η έως 3η Πανελλήνια νίκη

– 1η έως 3η Βαλκανική νίκη – 1η έως 6η Πανευρωπαϊκή νίκη – 1η έως 8η Παγκόσμια νίκη

– 1η έως 8η Ολυμπιακή νίκη – Άνοδο ομάδων σε μεγαλύτερη κατηγορία

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *