Αετός ο Μήτρογλου! Ανακοινώθηκε από τη Μπενφίκα

Αετός ο Μήτρογλου! Ανακοινώθηκε από τη ΜπενφίκαΠαίκτης της Μπενφίκα είναι κι επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου, με τον διεθνή φορ να ανακοινώνεται από τους “αετούς”.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας έκαναν δικό τους τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο απ’ τη Φούλαμ, ενώ μπήκε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι (γύρω στα 8 εκατομμύρια), εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι απ’ τις επιδόσεις του.

«Η Μπενφίκα είναι σπουδαία ομάδα. Το απόλαυσα όταν έπαιξα απέναντί της με τον Ολυμπιακό προ δύο ετών. Οι οπαδοί της ομάδας είναι φανταστικοί, όπως και το show που γίνεται με τον αετό. Όλα αυτά τα συνυπολόγισα. Ξέρω πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Πορτογαλία και δεν το πολυσκέφτηκα όταν προέκυψε η ευκαιρία, ήξερα αμέσως τι ήθελα», δήλωσε.

Σχετικά με τη συνύπαρξή του με τους Σάμαρη και Φέισα, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που υπήρξα συμπαίκτης με αυτά τα παιδιά. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο και χαίρομαι που θα ξαναβρεθούμε μετά τον Ολυμπιακό».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *