Ήρθε η ώρα να συγκατοικήσεις; Δες αν είσαι πραγματικά έτοιμη

shutterstock_134640329

Σου έκανε πρόταση το αγόρι σου να μείνετε μαζί; Ενθουσιάστηκες, αγχώθηκες. Προτού πεις το ναι καλό είναι να έχεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου για να μην μείνεις με την βαλίτσα στο χέρι. Είναι μια σημαντική απόφαση που ίσως να είναι η καλύτερα αλλά ίσως και να μην είναι καλή. Παρακάτω θα διαβάσεις όλους τους λόγους γιατί πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά προτού μείνετε μαζί.

Μην μπεις στο σπίτι του. Προτίμησε να κάνετε μια καινούργια αρχή και να πιάσετε ένα άλλο σπίτι. Είναι πολύ πιθανό να μην το νιώσεις ποτέ δικό σου και στον πρώτο άγριο τσακωμό να σε διώξει.

Είναι ανεξάρτητος ή ακόμα του πληρώνουν τα πάντα οι γονείς; Αν ανήκει στη δεύτερη περίπτωση να ξέρεις ότι θα τα βρεις μπροστά σου. Εκείνος θα ξοδεύει τα χρήματα χωρίς να το σκέφτεται γιατί ξέρει ότι ό,τι και να γίνει θα τον βοηθήσουν οι γονείς του ενώ εσύ θα προσπαθείς να κάνεις οικονομία γιατί ξέρεις ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν σε ένα δέντρο. Όταν έρθει η ώρα για τους λογαριασμούς και πρέπει να μοιράσετε το ποσό θα τα βρείτε σκούρα!

Δεν έχει σημασία πόσους μήνες ή χρόνια είστε μαζί. Αν είναι εκείνος έτοιμος και πληροί όλες τις προϋποθέσεις αλλά είσαι και εσύ έτοιμη τότε μπορείτε να πιάσετε σπίτι και στους δύο μήνες.

Είσαι έτοιμη να αλλάξει η σεξουαλική σου ζωή; Μπορεί στην αρχή να το απολαύσετε και να μην μπορείτε να σταματήσετε αλλά με τον καιρό, κυρίως λόγω δουλειάς και κούρασης, είναι πιθανό να μειωθεί η συχνότητα. Δεν πρέπει να το πάρεις όμως ως κακό σημάδι!

Είναι μαμάκιας; Φύγε μακριά! Όχι απλά δεν αξίζει η συγκατοίκηση γιατί θα έρχεται η μητέρα του όποτε θέλει αλλά και η σχέση θα γίνει κόλαση από μόνη της κάποια στιγμή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *