Έχεις περιττά κιλά; Γίνε εξώφυλλο στο Sports Illustrated

Η σέξι ζουμερή Ρόμπιν Λόλεϊ μαζί με τη φίλη της Κάμπι Γκρεγκ- είναι fashion blogger και ανήκει στις γυναίκες που έχουν παραπανίσια κιλά- και άλλη μία γυναίκα που είναι κοινή τους φίλη, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, για το αφιέρωμα με θέμα «Μπικίνι για όλες».

Το περιοδικό που φιλοξενεί στα εξώφυλλα του τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, με άψογες αναλογίες που τις επιδεικνύουν φορώντας το μπικίνι τους, αποφάσισε να υμνήσει τις γυναίκες που χαίρονται τα περιττά κιλά τους και δεν ντρέπονται για αυτά. Οι κριτικές που έγιναν είναι διθυραμβικές για αυτές τις γυναίκες, που χωρίς κανένα κόμπλεξ δείχνουν το κορμί τους κι ας μην ταιριάζει με τα πρότυπα που επιβάλλουν τα εξώφυλλα και οι κανόνες της παγκόσμιας σόουμπιζ.

Οι Αμεικανίδες fashion bloggers χειροκροτούν την κίνηση του περιοδικού και σχολιάζουν από τις στήλες τους ότι «όλα τα κορμιά είναι κορμιά για μπικίνι»! Μάλιστα, αναφέρουν ότι οι γυναίκες που έχουν τα κιλάκια τους είναι οι καλύτερες καταναλώτριες, άρα το συγκεκριμένο αφιέρωμα είναι το απόλυτα εμπορικό θέμα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *