Έχασε και στην Καβάλα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

apollon2-660x330

Την εκτός έδρας ήττα από την Καβάλα με 2-0 γνώρισε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, που μετράει 1 βαθμό στις 4 πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην 15η θέση του 1ου ομίλου Γ΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο πλασέ του Δουμάνη στο 34΄. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν κυρίως να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, με τους παίκτες του Νίκου Παπανώτα να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, αλλά έχασαν καλή ευκαιρία στο 79΄ με τον Γκελοσάνι να μην καταφέρνει από κοντά να ισοφαρίσει. Τελικά στο 83΄ ο Μπρατσιάνι διπλασίασε τα τέρματα της Καβάλας και έσβησε τις ελπίδες του Απόλλωνα για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Την Κυριακή ο Απόλλων υποδέχεται στην Κρύα Βρύση τον Εορδαϊκό, που έχει μαζέψει 8 βαθμούς και είναι 5ος στον βαθμολογικό πίνακα.

Α.Ο. Καβάλας: Αθανασίου, Μπαντάνης (73΄ Σταματόπουλος), Μαργαρίτης, Μπάτζιος, Λιόλιος, Παληγεώργος, Δέντσος, Μπρατσιάνι, Παππάς (11΄ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Δουμάνης, Καζάκης (58΄ Πτηνόπουλος).

Απόλλων Κρ. Βρύσης: Παπαδόπουλος Χ., Κίτσας (43΄ Καρυπίδης, 82΄ Παπαδόπουλος Γ.) Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Μισαηλίδης Π., Βοτάρης, Μισαηλίδης, Νήρλας, Ίβιτς, Πετρίδης (48΄ Γκελοσάνι), Σέρα Ρέις.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 1ου ομίλου (4η αγωνιστική)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εορδαϊκός  0-0
Άρης – Ηρακλής Αμπελοκήπων  3-0
FC Serres- Καμπανιακός  1-0
Κοζάνη – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος  1-0
Έβρος Σουφλίου – Λαγκαδάς  0-0
Απόλλων Καλαμαριάς – Θύελλα Φιλώτας  1-0
Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης  2-2
Ρεπό: Εθνικός Αγιονερίου

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *