Έτσι θα είναι η Alfa Romeo… Tonale;

indav_design_alfa-romeo-compact-crossover_1

Η Indav Design, σπεσιαλίστας στις ψηφιακές απεικονίσεις, έδωσε στη δημοσιότητα online το όραμά της για το κόμπακτ crossover παραγωγής που θα προέλθει από τη σπουδή της Alfa Romeo Tonale που παρουσιάστηκε στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο. Και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ κοντά σε αυτό που θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Η δουλειά της Indav Design, φυσικά, βασίζεται στις αναλογίες του showcar που είδαμε στην Ελβετία. Μόνο που οι λαβές των θυρών, οι καθρέφτες, οι μπούκες εξάτμισης, οι προφυλακτήρες, τα φανάρια και οι υπερμεγέθεις τροχοί του πρωτοτύπου αντικαταστάθηκαν από αντίστοιχα συμβατά της μαζικής βιομηχανίας.

 

 

 

Σύμφωνα με τις φήμες των διαδρόμων, το crossover θα βασίζεται στην πλατφόρμα FCA Small Wide LWB 4×4 που ήδη υποστηρίζει το mid-size SUV της Jeep, το Compass. Οι μηχανικοί της Casa del biscione όμως θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στην Alfa Romeo μια πιο δυναμική συμπεριφορά από αυτή του Αμερικανού ξαδέλφου του. Από τη μηχανική πλευρά, μια υβριδική έκδοση που θα αποτελείται από ένα θερμικό μπλοκ για να κινεί τους εμπρός τροχούς και ένα ηλεκτρομοτέρ για τους πίσω θα είναι και η πιο ενδιαφέρουσα τεχνολογική καινοτομία της γκάμας.

Μέχρι το 2021, οπότε και θα λανσαριστεί εμπορικά η «Tonale» έχουμε να μάθουμε ακόμη πολλά και μάλλον με το σταγονόμετρο… κατά τα ειωθότα της Alfa και κρίνοντας από τις Giulia και Stelvio.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *