Έτσι ευχαρίστησε ο Τσίπρας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Έτσι ευχαρίστησε ο Τσίπρας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Ηταν η παρουσία που έκλεψε την παράσταση στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Βουλή συζητήθηκε έντονα και δεν άφησε μάλιστα αδιάφορο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έστειλε τηλεγράφημα στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για να τον ευχαριστήσει, διότι χθες βρέθηκε στην αίθουσα του κοινοβουλίου για να ακούσει την ομιλία του.

Σχεδόν 24 ώρες μετά, ο διάλογος που είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την εγγονή του Αλεξία, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί συζητήσεις…

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς χθες το newsIT, η αρχική έκπληξη ήρθε με την είδηση πως ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην Βουλή.
Σκοπός της παρουσίας αυτής ήταν για να ακούσει τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε συνοδευόμενος από την κόρη του Αλεξάνδρα και κατά την είσοδό του δεν είπε πολλά. ‘Οπως προαναφέραμε, δήλωσε λακωνικά: “Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό…”.

Ωστόσο, το… καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, εξερχόμενος από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Κων/νος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από την εγγονή του, Αλεξία (η οποία είχε καταφθάσει νωρίτερα στην Βουλή): “Πως τον είδες;”, με τον επίτιμο να απαντά: “Ήταν απίστευτος”.

Αυτό που όμως δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είναι το αν το σχόλιο αυτό είχε… θετική ή μη χροιά. Αν δηλαδή χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό “απίστευτο” επειδή συμφωνούσε σε όσα είπε, ή αν το σχόλιο αυτό είχε αρνητικό υπόβαθρο…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *