Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Ελλήνων Γεύσεις και αρώματα πολιτισμού Καστοριάς»

IMG_1484

Το Επιμελητήριο Καστοριάς με σκοπό να καθιερώσει ένα νέο ετήσιο θεσμό για τον Νομό αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διοργάνωση Φεστιβάλ Γαστρονομίας με την ονομασία «Ελλήνων Γεύσεις και αρώματα πολιτισμού Καστοριάς» που θα πραγματοποιηθεί 4 & 5 Μαΐου 2018.

Στην διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος Εστιατόρια, οινοποιεία, παραγωγοί ειδών διατροφής, Ελληνικές μικροζυθοποιίες, συνεταιρισμοί των γύρω περιοχών με διαλεχτά προϊόντα και βιολογικές λιχουδιές, παραγωγοί παραδοσιακών γλυκισμάτων και αρτοζαχαροπλαστεία.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γευστικές δοκιμές  και ζωντανές επιδείξεις με σκοπό να συνθέσουν ένα μοναδικό μωσαϊκό, που θα παρασύρει  κοινό και συμμετέχοντες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας και θα βοηθήσει το κοινό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά μονοπάτια της πόλης μας μέσα από προϊόντα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Κύριοι στόχοι της διοργάνωσης είναι τόσο η αναζήτηση της γαστρονομικής ταυτότητας της Καστοριάς  όσο  και η δημιουργική συμμετοχή των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε σχετικά πεδία, αλλά και η ανάδειξη της Καστοριάς ως  γαστρονομικού προορισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Για την επίτευξή του φεστιβάλ σας προσκαλούμε και σας  απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας .

Πληροφορίες στα τηλ. του Επιμελητηρίου : 2467027537

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *