Έρχεται το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας της Μακεδονίας στην Καστοριά με πολλές και σημαντικές συμμετοχές!

3c3a92fc5148222a95e3938433e3c21c_XL

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ που έγινε ποτέ στην Μακεδονία και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, ξεκινάει στις 17 Μαρτίου και θα διαρκέσει για τρεις μέρες στην μαγευτική Καστοριά.

Οι συμμετοχές των κιθαριστών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, αναμένετε να ξεπεράσουν τις εκατό (100).

Το Φεστιβάλ διοργανώνετε από τον Ωδείο Απόλλων, υπό την διεύθυνση του Ισίδωρου και τηςΓιούλας  Αντωνίου, με την συμπαράσταση τουΣυλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο γνωστός Συνθέτης – Κιθαριστής και Διευθυντής του περίφημου Βεροιώτικου μουσικού συνόλου ArtGuitaristas, Πέτρος Ρίστας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστούν, οι κιθαριστικές ορχήστρες, Δυτ. Μακεδονίας και Καστοριάς, που έχουν ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη και Σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστώνκαι Μιχάλη Σουρβίνο, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου. Επίσημη προσκεκλημένη του φετινού φεστιβάλ, είναι η παγκοσμίου φήμης σολίστ,Μάρω Ραζή. Συμμετέχουν ακόμη οι νεαροί βραβευμένοι σολίστ του περσινού 1ου Φεστιβάλ Μακεδονίας, Νίκος Καπατασίδης από την Καστοριά και Δημήτρης Στρίγκλος από την Αθήνα.

Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Tsamis,με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Καστοριάς.

festival kitharas afissa

festival kitharas logo

festival kitharas 1

festival kitharas 2

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *