Έρχεται το καταξιωμένο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας στην Καστοριά

festivalkitharasvaggelismpountounis2221

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Μακεδονίας, διεξάγεται και φέτος στην μαγευτική Καστοριά. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα γίνουν από 30 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού, με την στήριξη του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Καλλιτεχνικοί Διευθυντές είναι οι Καστοριάνοι Κιθαριστές, Ισίδωρος & Γιούλα Αντωνίου και διοργανωτής του Φεστιβάλ, είναι το Ωδείο Απόλλων, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και ειδικότερα του Προέδρου του Στέλιου Γκόλγκαρη.

Στις συναυλίες του Φεστιβάλ θα εμφανισθούν οι Κιθαριστικές Ορχήστρες Δυτ. Μακεδονίας & Καστοριάς υπό την διεύθυνση του Μαέστρου-Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου και Σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη, Ισίδωρο & Γιούλα Αντωνίου. Μαζί τους θα συμπράξει και η περίφημη Χορωδία “Ορεστίς” σε έργα κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών. Επίσης θα εμφανισθεί ο γνωστός Συνθέτης-Κιθαριστής Γιώργος Παπαδόπουλος με την Ακορντεονίστρια Σοφία Πατσιούρα.

Οι Συναυλίες του Φεστιβάλ, θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το Καστοριανό κοινό.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *