Ένα ειδικό αφιέρωμα για τον θρύλο των πολεμικών τεχνών Μπρους Λι

gfdpio1

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από τον θάνατο, ο Μπρους Λι συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι ένας από τους πιο θρυλικούς αστέρες των πολεμικών τεχνών που μας χάρισε ποτέ η μεγάλη οθόνη, και είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ο κορυφαίος δάσκαλος πολεμικών τεχνών του 20ού αιώνα.

Ο ταλαντούχος αυτός άνθρωπος και θρύλος των πολεμικών τεχνών “έφυγε” στο αποκορύφωμα της καριέρας του, μόλις σε ηλικία 33 χρόνων. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο γύριζε τη νέα του ταινία, “Game of Death”.

Θελοντας να τιμήσει την τεράστια κληρονομιά του, η αμερικανική εταιρεία διανομής βίντεο Criterion Collection, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ειδικό σετ, το οποίο περιλαμβάνει πέντε από τις πιο κλασικές του ταινίες. Το σετ, το οποίο ονομάζεται Bruce Lee: His Greatest Hits, διαθέτει 7 dvd στα οποία υπάρχουν οι ταινίες “Enter The Dragon”, “The Way of The Dragon”, “Fist of Fury”, “The Big Boss” και “Game of Death” σε μορφή 4Κ, συνεντεύξεις με συνεργάτες του Λι, ντοκιμαντέρ για την ζωή και την φιλοσοφία του, σχόλια, διαφημιστικό υλικό κ.α..

Το Bruce Lee: His Greatest Hits αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2020 και σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους τους οπαδούς Μπρους Λι, ο οποίος, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς θεωρείται ίνδαλμα αντιστοίχου βεληνεκούς με τον Τζέιμς Ντιν, τον Έλβις Πρίσλεϊ και τη Μέριλιν Μονρόε. Άλλωστε, το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ το συμπεριέλαβε στους “100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα.”

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *