Ένας χρόνος από την δολοφονία των Φουντούλη – Καπελώνη – Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ένας χρόνος από την δολοφονία των Φουντούλη - Καπελώνη -...

Περίπου 2.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου πριν ένα χρόνο δολοφονήθηκαν οι χρυσαυγίτες Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, στο Νέο Ηράκλειο.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 2.000 άτομα με… σαφείς εντολές να μην μιλάει κανείς, ούτως ώστε να ακούγονται μόνο τα τύμπανα που χτυπούν ρυθμικά.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Στο σημείο έχουν κατατεθεί πολλά λουλούδια, ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής που φορούν μαύρα ρούχα έχουν αφήσει και δεκάδες κεριά, ενώ οι συγκεντρωμένοι άναψαν μία δάδα, φώναξαν τα ονόματα των θυμάτων, στη συνέχεια ακούστηκε το σύνθημα “αθάνατοι” κι έτσι ξεκίνησε το μνημόσυνο, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα, με το πλήθος να κατευθύνεται προς το νεκροταφείο.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Εν τω μεταξύ, αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο σταθμό του ΗΣΑΠ του Ηρακλείου, αλλά και του Αμαρουσίου και προσπαθούσαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας, ωστόσο διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν, ενώ κλειστή παρέμεινε η Ηρακλείου.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=A8Io48rTkOU]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...