Ένας Καστοριανός… xάλασε την φιέστα ανόδου των ’’γουναράδων’’!!! – Ήττα σε διπλή παράταση στη ΧΑΝΘ (73-67)

0555bbe9368a05bff51437bdc1ff702e_XL

Κυριακή των Βαϊων η 9η Απριλίου κι ενώ η διοίκηση της ομάδας της Καστοριάς είχε προετοιμάσει κλίμα εφάμιλλο με υποδοχή μετά …βαΐων και κλάδων της ανόδου της στην Α2 Εθνική κατηγορία,

οι παίκτες της, απ’, ότι φάνηκε, κράτησαν τη χειρότερη εμφάνισή τους στο τρέχον πρωτάθλημα με τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά από δύο παρατάσεις, τελικά, γνώρισαν την απρόσμενη ήττα με σκορ 73-67 (κανονικός αγώνας 55-55, πρώτη παράταση 63-63).
Στην τρίτη, πάντως,  ήττα των «γουναράδων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός, ότι καθοριστικότατο ρόλο έπαιξε η εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι ενός δικού τους παιδιού που αγωνίζεται ως δανεικός στη ΧΑΝΘ.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Βλάχο, που τυγχάνει να είναι και γιος του γραμματέα του Α.Σ. Καστοριάς Ντίνου Βλάχου, και ο οποίος, όντας σε μεγάλη μέρα, στέρησε στην ομάδα που ουσιαστικά ανήκει την ευκαιρία να πανηγυρίσει πρόωρα την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, υποχρεώνοντάς την να αναβάλλει τη φιέστα ανόδου της για με το παιχνίδι- εντός έδρας- την Κυριακή του Θωμά, με τον «Χαρίλαο Τρικούπη», την ομάδα, δηλαδή, που προπονητής της είναι ένας άλλος Καστοριανός, ο Γιάννης Δημητριάδης.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής ο Ερμής Αγιάς πέρασε από την δύσκολη έδρα του Μεσολογγίου, νικώντας (77-70) τον Χαρίλαο Τρικούπη και η Καρδίτσα απλοποίησε την κατάσταση (81-57) με τον Πολύγυρο και οι δύο θεσσαλικές ομάδες συνεχίζουν απτόητες να κοιτούν ψηλότερα… Όπως ψηλότερα κοιτάζει και το Αγρίνιο μετά και το διπλό (78-82) επί του Πευκοχωρίου, η Γέφυρα επικράτησε με 75-60 της Ασπίδας, ο Ερμής Λαγκαδά έφτασε στο 76-53 με αντίπαλο τον Φίλιππο και το Στρατώνι σημείωσε το 73-47 στον Εύοσμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ανατόλια-Πιερικός             23 Απριλίου
ΧΑΝΘ-Καστοριά               73-67
Χαρ. Τρικ.-Αγιά                70-77
Πολύγυρος-Καρδίτσα        57-81
Λαγκαδάς-Φίλιππος         76-53
Αίας-Στρατώνι                  47-73
Γέφυρα-Ασπίδα               75-60
Πευκοχώρι-Αγρίνιο           78-82

ΕΠΟΜΕΝΗ (30/4)
Πιερικός-ΧΑΝΘ
Καστοριά-Χαρίλ. Τρικ.
Καρδίτσα-Αγιά
Φίλιππος-Ανατόλια
Στρατώνι-Λαγκαδάς
Ασπίδα-Αίας
Αγρίνιο-Γέφυρα
Πολύγυρος-Πευκοχώρι

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *