Έκθεση γουνοποιητικών προϊόντων στο ισόγειο της ΠΕ Καστοριάς από τον «Προφήτη Ηλία»

profitis-ilias-2

Μόνιμη προβολή γουνοποιητικών προϊόντων (σε βιτρίνα) στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

 

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», ότι έπειτα από αίτημά μας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς μας έχει διαθέσει ειδικό χώρο στο ισόγειο (βιτρίνα) για την προβολή γουνοποιητικών προϊόντων των μελών μας.

Τα είδη που θα εκτεθούν δεν θα φέρουν ειδικές ενδείξεις πέραν μιας μικρής πινακίδας με τα στοιχεία του κατασκευαστή, αφού σκοπός είναι η έκθεση και όχι η πώληση. Τέλος, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής λόγω της ελλιπούς φύλαξης του χώρου, πράγμα που θα δηλώσουν υπευθύνως όσοι ενδιαφέρονται να εκθέσουν.

Τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Σ.Γ.Κ. στα τηλέφωνα 24670-22353 & 24670-23116 για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέχρι την Παρασκευή 6-11-2015.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *