Έκανα έρωτα με τρεις γυναίκες την ημέρα…

Έκανα έρωτα με τρεις γυναίκες την ημέρα...

Αυτή η δήλωση είναι παλιά, και πλέον λέει ότι πιθανότατα έχει “πάει” με περισσότερες από 1.000 γυναίκες στη ζωή του. Μιλάμε για τον Mick Hucknall που όταν μεσουρανούσε με το συγκρότημα των Simply Red είχε πολλά… τυχερά με ηχηρά ονόματα στο κρεβάτι του, όπως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και πολλές άλλες

Στα 54 του πλέον ο Mick Hucknall είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη, όμως κοιτάζοντας πίσω … δεν μπορεί να θυμηθεί το ζηλευτό του ρεκόρ. Αν και μικρός ήταν μάλλον περίεργος με τα κόκκινα και κατσαρά του μαλλιά, όταν μεγάλωσε η επιτυχία των ερωτικών τραγουδιών του του άνοιξε τις καρδιές δεκάδων εκατοντάδων γυναικών.

Με την Κ.Ζ. Τζόουνς
Με την Κ.Ζ. Τζόουνς

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έκανε σεξ με τρεις γυναίκες την ημέρα, λέγοντας μάλιστα ότι απλά βλέπει το… γλυκό και δεν μπορεί να αντισταθεί.

Με το μοντέλο Ε. Κριστενσεν
Με το μοντέλο Ε. Κριστενσεν

Στη… συλλογή του γυναίκες όπως η Κ.Ζ. Τζόουνς ή το σουπερ μοντέλο Ελενα Κρίστενσεν…

Με την ηθοποιό Martine McCutcheon,
Με την ηθοποιό Martine McCutcheon,

Είχε όμως και τις άτυχες στιγμές του… η ηθοποιός Martine McCutcheon ήθελε τόσο πολύ να βγεί ένα ραντεβού μαζί του που όταν τα κατάφερε … έκανε εμετό στα μαλλιά του!

Τι τραβάνε και αυτοί οι διάσημοι…

Πηγή DAILYMAIL

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...