Άρης: To «ταμείο» των 26 αγωνιστικών μέσα από το «κομπιούτερ» (stats)

2796750

Άρης: Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ να μην  τελειώνει όπως θα ήθελε, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Μέτα από 26 αγωνιστικές στη Super League 1  με 34 βαθμούς, συγκομιδή όσους και ο ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» κατέλαβαν τελικά την 6η θέση της βαθμολογίας, καθώς υστέρησαν στην ισοβαθμία.

Με απολογισμό 38 γκολ υπέρ (και 32 κατά) ο «Θεός του πολέμου» έχει 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, προσπερνώντας τον (4ο στην κανονική) περίοδο Παναθηναϊκό, παρά τα 12 πέναλτι που κέρδισαν οι «πράσινοι» (μόλις 5 ο Άρης).

Παράλληλα η ομάδα του Ένινγκ, με 289 τελικές προσπάθειες (11.1 ανά ματς) συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη 5άδα της λίγκας, ενώ στον συσχετισμό Γκολ/Τελικές προσπάθειες μετράει 1 ανά 7.6.

Εξάλλου στις ασίστ είναι 3η στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο κορυφαίος πασέρ της, ο Γιάννης Φετφατζίδης (που έχει 7) φιγουράρει στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Μίσιτς του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα όντας μια ομάδα που πιέζει ψηλά και παίζει επιθετική άμυνα, ο «Θεός του πολέμου» είναι 4ο στη Super League 1 με 545 κλεψίματα σε αυτά τα 26 ματς.

Οσον αφορά τα γεμίσματα και εκεί ο Άρης είναι ψηλά καθώς  με 148 στα 525 είναι 5ος.

Στα αρνητικά, ότι είναι 2ος στα περισσότερα λάθη 1133 και μόνο ο ουραγός Πανιώνιος είχε χειρότερος με 1171.

Άρης: To «ταμείο» των 26 αγωνιστικών μέσα από το «κομπιούτερ» (stats)

Άρης: Οι ατομικές διακρίσεις

Στα 26 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας 14 ποδοσφαιριστές του Άρη «έγραψαν» πάνω από 1.000 λεπτά συμμετοχή και πέντε ξεπέρασαν το «φράγμα» των 2.000 λεπτών!

Στην τελευταία κατηγορία συγκαταλέγονται οι Ρόουζ, Φετφατζίδης, Ματίγια, Σάσα και Κόρχουτ, με τον Γάλλο αμυντικό να έχει παραμείνει στο γρασίδι το μέγιστο (2398 λεπτά).

Εξάλλου ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο μοναδικός «κίτρινος» ο οποίος δεν έχασε ούτε ματς φέτος. Δεύτερος ο Ρόουζ με 25. Επιπλέον ο «Φέτφα» έχει και τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ από κάθε άλλον «κίτρινο».

Από εκεί και πέρα ο Μπρούνο Γκάμα με 8 γκολ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας και με την επίδοση αυτή βρίσκεται στην 8η θέση της λίγκας. Ο Μπράουν Ιντέγε με 7 τέρματα κατετάγη στη 10η.

Επίσης ο Λούκας Σάσα, με 77 κλεψίματα είναι ο καλύτερος «κλέφτης» της ομάδας, ενώ στην κατηγορία με τις περισσότερες επεμβάσεις πρώτος φιγουράρει με 47 ο Ρόουζ.

Η… κατάρα με τα δοκάρια συνεχίστηκε και φέτος, με τον Ντιγκινί να έχει τα περισσότερο (4), ενώ με 10 συνολικά, ο Άρης ως ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, μαζί με ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Όσο για τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τις έχει αντικρίσει ο Λούκας Σάσα (6), ενώ κόκκινη έχουν δεχθεί οι Έμαν και Ιντέγε.

Άρης: Τα συνολικά στατιστικά της ομάδας

Τα «κανόνια» (σκόρερ)

Οι… πασέρ (ασίστ)

Εύστοχα γεμίσματα

Τελικές προσπάθειες

Σουτ εντός περιοχής

Σουτ εκτός περιοχής 

Κερδισμένα φάουλ

Φάουλ κατά

Χαμένες ευκαιρίες

Κλεψίματα

Επεμβάσεις


Αποκρούσεις

Δοκάρια

Κίτρινες κάρτες

Χρόνος συμμετοχής

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *