Άρης: Μάγκας στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Ο Άρης επέβαλε το παιχνίδι του, εφάρμοσε στον απόλυτο βαθμό το πλάνο του και αδικείται από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με την απόλυτη σοβαρότητα προετοιμάστηκε ο Άρης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι παίκτες του έκλεισαν τα αυτιά σε αυτά που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες για τεσσάρες, πεντάρες και εξάρες και παρατάχθηκε στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι του.

Οι ποδοσφαιριστές του εφάρμοσαν στο απόλυτο το πλάνο που είχε ετοιμάσει ο προπονητής τους. Ο Σάββας Παντελίδης κέρδισε στην σκακιέρα της τακτικής τον αντίπαλο του, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και μάλιστα κατά κράτος. Ο Άρης έπαιξε πολύ έξυπνα στην Τούμπα.

Προσπάθησε να βγάλει από το παιχνίδι τους κεντρικούς χαφ του ΠΑΟΚ και τα κατάφερε. Ακόμα, δεν άφησε τους ακραίους μεσοεπιθετικούς των γηπεδούχων να συμμετέχουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι με μακρινές μπαλιές από τους κεντρικούς του αμυντικούς ή τον Βιεϊρίνια.

Θα άγγιζε το άριστο η εμφάνιση του Άρη, αν δεν υπήρχε αυτή η αδράνεια στο γκολ του Πορτογάλου του ΠΑΟΚ. Ο Άρης πήγε στην Τούμπα για να κερδίσει. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Βάση της εικόνας και των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, θα έπρεπε να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκλεισε στόματα με την εμφάνιση της στο ντέρμπι. Ήταν η μοναδική ομάδα που έφερε τον ΠΑΟΚ σ αυτή την δύσκολη θέση και μάλιστα μέσα στον γήπεδο του.

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε, μάλιστα, να αντιμετωπίσει ο Σάββας Παντελίδης. Με παίκτες που ήταν πολύ πιθανόν να ήταν βασικοί, αν δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρία.

Ο Άρης στρέφει, πλέον, τη προσοχή του στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε ένα Κλεάνθης Βικελίδης που θα είναι κατάμεστο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε και σήμερα ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της και να βγάζει χαρακτήρα στα δύσκολα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *