Άρης: Η «καυτή» ατμόσφαιρα, οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ντουκουρέ και οι γροθιές του Μπούργος (vid)

278364527_851624979054793_3449636802770499161_n
H «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι έντονοι πανηγυρισμοί του Χερμάν Μπούργος όταν ο Ντουκουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η αποθέωση που γνώρισαν οι «κίτρινοι» από τον κόσμο της ομάδας. Ολα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός από το μεγάλο παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιας και χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σέικ Ντουκουρέ με κεφαλιά έδωσε στους «κίτρινους» τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ήταν ένα ντέρμπι γεμάτο πάθος κι αυτό φαίνεται κι από την παρακάμερα της ΠΑΕ Άρης, που έδωσε στο φως της δημοσιότητας. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, τους έντονους πανηγυρισμούς του Χερμάν Μπούργος όταν ο Ντουκουρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά και την αποθέωση που γνώρισαν οι «κίτρινοι» από τον κόσμο του Άρη.

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *