Άργος Ορεστικό: Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Κυριάκου Πολυχρονίου

poluhronioukuriakos

Τα έσοδα του θα δοθούν  στα ειδικά σχολεία του Άργους Ορεστικού και της Καστοριάς

Την Κυριακή 02/11 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού στις 15:00, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Καστοριάς και του Α.Σ. Παναργειακού στη μνήμη του δασκάλου κ.Κυριάκου Πολυχρονίου. Ο αγώνας έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του θα δοθούν  στα ειδικά σχολεία του Άργους Ορεστικού και της Καστοριάς.

Ήδη στα σχολεία του Άργους έχουν μοιραστεί εισιτήρια αξίας 1 ευρώ για τους μαθητές ενώ στην είσοδο θα διατίθενται εισιτήρια αξίας 5 ευρώ. Θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα σε μέλη της οικογενείας του ανθρώπου και δασκάλου Κυριάκου, για την προσφορά του στην ομάδα, της οποίας υπήρξε θερμός υποστηρικτής, τόσο ως πρόεδρος όσο και ως οπαδός.

Τα μέλη της διοίκησης μετά απο επίσκεψή τους στο ΕΕΕΕΚ του Άργους Ορεστικού και μέσα από συζήτηση με τον διευθυντή του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο σε βασικότατες λειτουργίες του, και αποφάσισε να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα που δίνουν οι μαθητές του, για να επιδείξουν τις αξιοθαύμαστες ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρίσματα τους.

   Στο γήπεδο θα παρευρεθούν όλοι οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ και πραγματικά αξίζουν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

palaimaxoi_071014

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *