Άργος Ορεστικό: Μετακομίζει η Εμποροπανήγυρη; Δείτε τι λέει ο Π. Κεπαπτσόγλου

kepap1-696x490

Τη μεταφορά της Εμποροπανήγυρης στην περιοχή κοντά στο δασάκι του Άργους Ορεστικού προανήγγειλε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, σε συνέντευξη του πριν λίγα λεπτά στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, ο οποίος και δήλωσε πως στόχος είναι να γίνει η μεταφορά εντός της επόμενης τετραετίας: «Ο χώρος δεν είναι άλλος από αυτόν του δασικού φυτωρίου για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραχώρησης από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Γιατί, δυστυχώς, από ότι βλέπουμε ότι ο χώρος αυτός μένει αναξιοποίητος. Εμείς σκεφτόμαστε ότι ο χώρος αυτός μπορεί να αποτελέσει έναν επιπλέον πόλο έλξης, όταν τελειώσουν και τα έργα διευθέτησης της κοίτης του Αλιάκμονα. Γιατί από τη μία θα έχουμε το ανακαινισμένο πλέον δημοτικό Αθλητικό Στάδιο της πόλης και πιο κάτω την ανάπλαση του αλσυλλίου μέ φιλικό προς το περιβάλλον με ότι μπορεί να σημαίνει για τον επισκέπτη-τουρίστα. Αντίθετα στον ήδη υπάρχοντα χώρο της εμποροπανήγυρης η πρόβλεψη και ο στόχος μας είναι να γίνει μία σταθερή κλειστή αγορά η οποία θα απευθύνεται όχι μόνο στους δημότες της πόλης του Άργους ή του δήμου αλλά σε όλους τους κατοίκους της Καστοριάς με διαρκή μίνι έκθεση με σταθερούς εκθέτες, με άπλετο χώρο parking, με όλες τις υποδομές δηλαδή».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *