Άργος Ορεστικό: “Έφυγε” απρόσμενα από τη ζωή ο Βασίλης Αβραμίδης

12Πέθανε σήμερα  5 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς, ο γνωστός στη τοπική κοινωνία του Άργους Ορεστικού – και όχι μόνο – ο συνταξιούχος δάσκαλος Βασίλειος Αβραμίδης σε ηλικία 71 ετών

“Έφυγε από κοντά μας σήμερα 5/2/2015, απρόσμενα, για το μεγάλο και χωρίς γυρισμό ταξίδι, ο συνάδελφος και συνεργάτης για αρκετά χρόνια, τόσο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού όσο και στο Μορφωτικό Σύλλογο “Η ΟΡΕΣΤΙΣ”.

Άνθρωπος κοινωνικός, ανήσυχος, αγωνιστής. Είχε καλή επαγγελματική πορεία, στήριξε την πατρική του οικογένεια και δημιούργησε μια πολύ όμορφη δική του. Πάλευε όλα τα χρόνια για τα κοινά και για τον αγαπημένο του σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε για τριάντα και πλέον χρόνια.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Καστοριάς και Διευθυντής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού την τετραετία 1992-1996.
Πολιτεύτηκε στις δημοτικές εκλογές του 1994, ως υποψήφιος δήμαρχος και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος τη δημοτική περίοδο 1995-1998.
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του μετά των δικαίων.”
Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Άργους Ορεστικού.
Οι εκπαιδευτικοί και τέως συνεργάτες του, στο 4ο Δ.Σ. Άργους Ορεστικού αντί στεφάνου, θα ενισχύσουν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Η Κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 4.00 μ.μ

leconomidis.blogspot.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *