Άργος Ορεστικό:Κοπέλα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού και η οποία παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

sadhguru-isha-wisdom-article-image-what-is-the-reason-for-rape-youth-and-truth-696x418

Ειδικός ιατροδικαστής αναμένεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ή την Κοζάνη για να εξετάσει την κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού και η οποία παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr, υπάρχουν σημάδια πάλης και αίμα στην περιοχή του κόλπου.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη νωρίς χθες το βράδυ εις βάρος 16χρονης κοπέλας στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες της sentra.com.gr το περιστατικό συνέβη χθες στις 8.00 η ώρα το βράδυ όταν η νεαρή κοπέλα συναντήθηκε με τον περίπου 21 με 22 ετών δράστη στο Άργος Ορεστικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες τη βίασε.

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού, καταφέρνοντας να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος έχει Αλβανική υπηκοότητα. Ο φερόμενος ως δράστης μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς, ενώ η 16χρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *