Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η εκρηκτική εμφάνιση τους στην Θεσσαλονίκη – Για πρώτη φορά μαζί στην πίστα

Screenshot 2021-11-20 at 11-05-31 Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή Η εκρηκτική εμφάνιση τους στην Θεσσαλονίκη - Για πρώτη φορά μ[...]

Ο κόσμος που ήταν χθες το βράδυ στο «Barbarella» στη Θεσσαλονίκη είχε την τύχη να απολαύσει από κοντά την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή σε μια ομολογουμένως εκρηκτική εμφάνιση επί σκηνής.

Λίγους μήνες μετά την πρώτη τους τηλεοπτική συνύπαρξη που άφησε ιστορία στο ελληνικό star system, η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή ετοίμασαν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινή πίστα.

Πιο συγκεκριμένα, η κριτής του J2US ταξίδεψε για μόλις ένα βράδυ στη συμπρωτεύουσα με σκοπό να βρεθεί στο μαγαζί που τραγουδά η Άννα Βίσση. Οι δυο τραγουδίστριες τα έδωσαν όλα πάνω στη σκηνή και ξεσήκωσαν τους θαμώνες, τραγουδώντας μαζί τις μεγάλες επιτυχίες τους.Όπως ήταν επόμενο τα social media και τα Stories πήραν «φωτιά»!

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Instagram @st3lioskop @papamerikaterina @retrospecteur

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *